NORTH WOOD

North Wood herdet tregulv er utviklet for å tåle tidens tann og kalde norske vintere. De er moderne, slitesterke, og skaper et eksklusivt uttrykk i hjemmet. Gulvet kjennetegnes ved sin utsøkte komfort, hvor trefølelsen kommer til sin rett. North Wood herdet tregulv er laget for å tåle en travel hverdag og høy trafikk.

GULVETS OPPBYGGING

  • Elastisk ultramatt lakk
  • Lakkstrøk for høy slitestyrke
  • UV booster-teknologi
  • Toppsjikt av europeisk eik
  • Formstabil HDF-kjerne
  • Stabiliserende bunnsjikt i tre

resirkulering ikon

100%
resirkulerbart

solcelle icon

Over 50% av energiforbruket
i produksjonen kommer
fra solcelle-energi

gjenvinning icon

Alt svinn gjenvinnes
og brukes på nytt

GENUIN TREOVERFLATE

North Wood er tregulv produsert av europeisk eik tilpasset det nordiske klimaet. Gjennom moderne teknikk, produserer vi bærekraftige tregulv med et tynnere toppsjikt enn tradisjonell parkett. Dette bidrar til en effektiv utnyttelse av treverket, og hindrer unødig avskoging. Teknologien sørger for lang levetid og tar vare på de gode egenskapene som forventes av et ekte tregulv.
SE VÅRE TREGULV

ENKEL MONTERING MED UNICLIC LÅSESYSTEM

North Wood herdet tregulv benytter det verdenskjente låsesystemet Uniclic®. Gulvet monteres raskt og svært effektivt ved å klikke bordene sammen. Det er verken behov for skruer eller lim.

GULVVARME

North Wood herdet tregulv er fullt kompatibelt med de aller fleste gulvvarmesystemer. Gulvets overflatetemperatur skal aldri overstige 27 grader celsius, og varmesystemet skal alltid ha en gulvføler.

GARANTI

Det stilles 20 års slitasjegaranti på North
Wood herdet tregulv.

ENKELT VEDLIKEHOLD

Gulvet trenger ingen behandling etter montering, og er svært enkelt å vedlikeholde. Vi anbefaler at gulvet rengjøres med skånsomme produkter spesielt utviklet for mattlakkerte treoverflater.